Førde skulemusikkorps
Hjem · Nyhende og nedlastingar · Fotoarkiv · Videoarkiv · Logg inn 29.11.2021
Navigasjon
Hjem
Nyhende og nedlastingar
Gammal Heimeside
Søk
Nyaste artiklar
Arbeidsplan 2010 - 2011
Arbeidsplan 2009-2010
Uniforma - om bruk o...
Arbeidsplan 2008-2009
Regnet ga seg!
REISEBLOGG
Vi tvilte lenge, men værmeldinga fikk rett. Konserten med Ravi lørdag kveld gikk nesten uten en dråpe, og søndag morgen skinte sola fra blå himmel. Vi håper det holder til paraden er ferdig ca. kl 16. Deretter blir det bading og gøy til været eller sjåføren ikke vil lenger. Ankomst Førde blir uti de små timer.

PS. Fotoalbum er på plass. Video kommer etterhvert. God sommerferie!
Jonsokaften i Bø
REISEBLOGG
Da er dagens første og eneste spilleoppdrag unnagjort. Det var nesten helt opplett da musikk og drill underholdt i Herradsparken.

Nå står står Bø Sommarland for tur med vannmoro og Ravi-konsert i kveld. Alt er bra med alle så langt. Bilder og film kommer seinere.
Våt start i Bø
REISEBLOGG
Det ble en våt start på festivalen i Bø. I utgangspunktet så det ikke så galt ut. Korpset spilte godt, marsjerte bra og gjorde stas på hjembyen. Men da ordføreren erklærte festivalen for åpnet, åpnet han tydeligvis også alle himmelens sluser. Søkkvåte musikanter stormet i skjul i bussen da jobben var gjort for å komme seg i hus og få byttet til tørre klær. Bussen er grei nok, men det var kanskje Noas ark vi skulle hatt.
Historisk avtale
MUSIKK
Førde skulemusikkorps har inngått ein historisk avtale med Førde kommunale kulturskule og Førde barneskule om opplæring på korpsinstrument i skulens musikkundervisning i 4. klasse.

Kulturskulen stiller med fire lærere til forskjellige instrumentgrupper. Førde skulemusikkorps stiller med instrument. Dette vil sei at alle i 4. klasse (28 elever) frå hausten av får opplæring i korpsinstrument i staden for vanleg musikkundervisning.
Klart for Sommarland
KORPSNYTT
Det er sommar, det er så varmt i veret at ein nesten ønskjer seg tilbake til sluddbygene i mars. Nei, så gale er det ikkje, men turen til Bø Sommarland og alle vatnaktivitetane der lokkar skikkeleg. Planane er lagt, bussen er bestilt, DJ Løv og Ravi ventar på oss og ikkje mindre enn 64 andre kor, korps og musikklag. Dette blir ei jonsokfeiring utanom det vanlege. Vi skal spele på torget i Bø sentrum på laurdag, i sjølve Sommarland på søndag og delta i paraden til slutt.

Klikk deg inn og last ned. Her finn du og linkar til andre nettstader det kan vere interessant å sjå nærare på.
Vel overstått!
KORPSNYTT
Takk for innsatsen!

Flott jobba, folkens. Vi gjorde vårt til at 17. mai atter ein gong blei ein dag å minnes.
Klikk på bildet ovanfor og sjå bilda frå tog og oppvisingar!
Jammen klarte vi ikkje å snike oss inn på riksdekkande TV også.
Pass takta, du kjem på TV!
KORPSNYTT
NRK Sogn og Fjordane kan i dag fortelje at Førde er ein av dei stadene NRK vil dekkje i si direktesendign frå 17. maifeiringa landet rundt. Ettersom vi også i år er plassert framst i toget rett bak 17.maikomitèen og flaggborga, skal det mykje til at dei kan unngå å sende gllimt av korpset på riksdekkande TV og ut i verda på nett-TV. Og når det skjer må vi marsjere i takt og holde rekkjene. I tillegg ser det ut som at veret skal spele på vår side. Bygene med regn og sludd har gått tett dei siste dagane og nysnøen ligg langt ned i nysprunge bjørkelauv. Men på 17. mai skal dei ta ein velfortent pause, men det blir nok ganske kjølig.

SJÅ HEILE INNSLAGET HER!
Første marsj i slutten av april
KORPSNYTT
Det var ikkje mykje til vårfornemming i lufta då Førde skulemusikkorps opna utandørssesongen. Nordvestvinden var kald og sluddbygene gjekk tett. Likevel var det ingen sure miner hverken hos nykommarar eller veteranar sjølv om fingrane blei kvite og leppene blå.
Arbeidsplan: -Mye moro på gang!
KORPSNYTT Vi er komne godt i gang med 2007. Øvingshelger og fylkesmeisterskap er passert, vi har hatt dei første dagane med over 20 grader og det har begynt å klø i marsjfoten. Utandørssesongen står for døra. Nå sprett lauvet, aspirantane får uniform og trår inn i rekkjene og folk venter på flagg og parade. Spel opp! Vi skal til Sommarland og bade!
Side 15 av 15 << < 12 13 14 15
Styre og stell
Leiar: Unni Kriken
 Gro Anthun
 Heidi Hagen
 Svanhild Friborg
 Marianne Lundekvam
 Ola Hjelle
 Liv Løken

Dirigent:Arvid Anthun

Bankkto.:3700.35.00625
Org.nr.:NO 974 251 019
Øvingstider
Musikktroppen 
MusikktroppMå. 16.45-18.45
AspirantarNy tid kjem
Drilltroppen 
Solo/duettMå. 19.00-21.00
Tropp 1Ty. 16.30-18.30
Tropp 2Ty. 18.15-20.00
Tropp 3To. 18.00-19.30
Tropp 4To. 16.30-18.00
Sponsorar