Hjem · Nyhende og nedlastingar · Fotoarkiv · Videoarkiv · Logg inn 19.07.2019
Fargerik konsert

Cool Cat Shuffle

Førde skulemusikkorps stilte med både musikk og dans under innslaget på verdsscena i Førdehuset under Bornas verdensdag.

Stavdrillen 2013

Gode resultater under Stavdrillen 2013

Førde Skulemusikkorps drill tropp 3 vann klasse drilldans juvenile under årets Stavdrill på Askøy i helga. I tillegg ble Marita Vangen Bredesen nr. 2 i klassen drilldans solo preteen intermediate.

Vi gratulerar både jentene og instruktørane/koreografane Martina Vie og Tonje Friborg med innsatsen. Det er stas å sjå at talenta gror godt i drilltroppen vår.

Tropp 3 - Nr. 1 i drilldans tropp juvenile

Marita Vangen Bredesen - Nr. 2 i drildans solo preteen internediate
Bornas verdsdagar

Konsert i Førdehuset

Førde Skulemusikkorps skal delta på Bornas Verdsdagar laurdag den 16. november i Førdehuset.
Korpset skal spele i Festsalen kl 13.30. Tonje og Maja frå drillen skal også være med der.
For å få på plass siste finpussen innslaget vårt skal korpset møte til øving litt før.
Frammøte kl 12.00 i Musikkrommet i Førdehuset – Alle stiller i uniform.

Du kan sjå meir om Bornas verdsdagar her

Sjå detaljar om programmet på scena
Årmøte 2013

Innkalling til årsmøte

Styret i Førde skulemusikkorps kallar med dette inn til årsmøte for 2012-2013. Årmøtet finn satd på Førde barneskule måndag 21. oktober kl. 18.30. I tillegg til vanlege årsmøtesaker blir det informasjon om den planlagte utanlandsturen i 2014. Føresette til medlemmer og medlemmer over 18 år har møterett.

Velkomen!

Last ned innkalling
Fotografering til kalender

Hugs å ta med uniform på mandag!

Mandag 16. september er det klart for årets kalenderfotografering.
Difor er det viktig at ALLE prøver uniformane sine før helga og gir beskjed om det er noko som må bytast. Bruk uniformsbytesida i menyen eller ring Norunn på tlf. 971 03 475.
- Musikktroppen tar med seg uniform eller har uniformen på seg på øvinga. De får tid til å bytte før fotografering. Hugs uniformssko.
- Musikkaspirantene tar med seg den røde korpsgenseren hvis de har. De andre får genser utdelt på øvinga. Ha på svart bukse og svarte sko.
- Drilltroppen møter opp kl. 17.15. Tropp 1 og 2 skal ha på seg uniform. Tropp 3 skal ha på blå drakt, skjørt og støvletter. Alle drilljentene skal ha håret i fletter. Husk drillstav!

Uniformsbytesida finn de her
Oppstart hausten 2013

Ventetida er over

Dei eldste drilljentene har allereie hatt sine første treningar i veka som gjekk, og dei yngste feirar sesongstart med pysjamasparty og fellesovernatting denne helga. Musikantane stakkars må vente heilt til måndag 26. august før dei kan sette i gang. Men då er det også slutt på ventetida.

Kl. 16.30 står ei frisk og utkvilt Arvid klar med noter og taktstokk og ventar på hovudkorpset, mens Sonoko tek imot aspirantane kl. 17.00. Nærare info om dette finn de i skriva vi har linka opp nedanfor.

- Info-skriv hovudkorpset
- Info-skriv aspirantane

Velkommen til ein ny og inspirerande sesong i skulemusikkorpset!
Sommerferie

Viste pompons for fylkestinget

I dag avsluttet drilljentene våre sesongen med å vise pomponsprogrammet for fylkestinget på scenen i Movika. Invitasjonen kom kjapt etter at fylkeskultursjefen så dem på familiefesten i Førdehuset 17. mai. Noe litt annerledes enn bunad og neverlur dette, ja.

Takk for innsatsen, alle sammen. Ha en kjempefin sommerferie, så sees vi i august.
Påmelding til blåtur

Bli med ut i det blå

Førde Skulemusikkorps inviterer musikk- og drillmedlemmer, foreldre og søsken til blåtur 31. mai - 1. juni. Avreise er fredag kl. 18:00 frå Førde barneskule med retur laurdag kl. 15:00 same stad.

Kvar går turen? Tja, det einaste vi kan seie er at det er omlag ein times køyretur i privatbilar og det vert ei overnatting.

Last ned invitasjonen, fyll ut og send inn eller lever til Einar Solheim innan fristen 27. mai.
Oppsummering 17. mai

Fantastisk dag, fabelaktig innsats

17. mai blei ein festdag slik ein berre kan ønskje seg. Den første dagen med skikkeleg sommarvarme grass ganske frisk vind, godt humør frå første tone og massevis av godord langs ruta. Førde skulemusikkorps sine drilljenter, musikanter og aspirantar verka som flogepapir på fotografane. Vi skjønar kvifor. Så takk for innsatsen. Vel blåst!

Alt du trenger å vite om 17. mai

Info og tidsplan for korpset på 17. mai 2013

17. mai er en travel dag for landets korpsmedlemmer. Da gjelder det å ha en timeplan så alle vet hvor og når.

Kl. 08.45 Oppmøte for musikktroppen på Førde helsetun
Kl. 09.00 Flaggheising. Vi spelar
Kl. 09.15 Avmarsj frå helsetunet til Førde kyrkje, deretter fri og kanskje is.
Kl. 10.00 Drilltropp og aspirantar møter på Førde barneskule
Kl. 10.30 Oppstilling for avmarsj til kunstgrasbana ved Førdehuset
Kl. 11.15 Avmarsj for 17. maitoget

Etter toget er det mat og pause på Førdehuset

Kl. 13.40 Oppstilling bak Førdehuset for avmarsj til Førde barneskule
Kl. 14.00 Spele på Førde barneskule
Kl. 14.15 Vi køyrer privatbilar til Sunde
Kl. 14.30 Spele på Sunde oppvekstsenter, og køyre vidare til Flatene
Kl. 15.15 Spele på Flatene skule

Viktig info til dei ulike gruppene. Klikk her!
Kosetur

Tur til Hemsedal

Helga 5. - 7. april reiser vi på tur til Hemsedal, ikke for å ha øvingshelg, men for å kose oss og stå på ski. Vi drar avgårde med privatbiler og en minibuss, så foreldre og sysken er velkomne til å vere med.

Last ned info, og meld dere på til korpsleder Jorunn innan måndag 18. mars!
Side 3 av 15 < 1 2 3 4 5 6 > >>